Är så dum i huvudet ibland

Är mästare på att sätta griller i huvudet på mig själv. Blir så trött.
Kan jag en enda gån gilla läget helhjärtat istället för att grubbla? Det är som en spärr. "Nej, nu är jag för glad, det här kan gå illa i längden, dags att skjuta sig i foten!"

//Helen

Kakbak

Har bakat kakor idag. Julkänslan är på topp!
Bakade två sorter: bondkakor och hallongrottor.





Typiskt bra outfit för kakbak, raggisar, leggings och en stor, inte-så-fin, stickad tröja



In the making



Resultatet



En ensam köttgro...eh...ursäkta hallongrotta


//Helen

Freakshow

"Klubbade" i Märsta i fredags, det kändes så otippat. Eller inte i nuläget men för t.ex. en månad sen hade jag aldrig kunnat tänka mig att jag skulle festa där. Menmen, nu har man gjort det också.
Jag eskorterades av Jenni och Mehrshad.Vi mötte upp icke-namngiven-väldigt-söt-man och hans vänner. Intressant upplevelse. Trevligt också för den delen.
Körde en mer, supposed to be, standardutgång igår på Hornstulls strand med Josefine, Cocker och Arvid. Det skulle vara "julfest" och det skulle spelas "smutsdisko".
Ingen julkänsla what so ever, ingen smutsdisko heller.
Dock inte en helt vanlig kväll, det var nämligen en klassisk freakshow där. En snygg kvinna och hennes väldigt nakna bröst, en extremt gammal, svärd- kniv- och sågslukande man och sedan världens mest extrema deep throating av en väldigt lång och smal ballong.
Vi var i chock när det var över.


//Helen




Dagens tre stora händelser

En dålig:
-Min mobil var totalt kaputt imorse. Den kommer fortsätta vara så hela kommande vecka, tydligen. Tack älskade mobiloperatör.

Två bra:
-Nora kommer hit idag från Nederländerna, hon ska bo hos mig under helgen. Hon, jag och Josefine och så klart ytterligare vänner kommer hinna med en jäkla massa roligheter och mys känns det som!

-Jag har kommit in på kulturvetarlinjen! Lyckan är total!


//Helen




RSS 2.0