Uppesittarnatt

Omg, omg, vad trött jag är! Jag har varit vaken hela långa natten och sovit ett par timmar på morgonkvisten.
Kvällen började ganska tidigt på GK, med Jenni och Jossan, ni vet, standard. Standard, men jäkligt hög sådan!
Vi dansade och hade oss, gömde oss för "gamla bekanta" osv. Det var verkligen en jätterolig kväll.
Efter ett tag försvann Jossan med någon snubbe men kom tillbaka i tid till att Jenni tänkte gå hem. Jag, Jossan och snubben hängde ett tag och sen började jag hänga med en annan snubbe som jag haft lite random kontakt med under hela kvällen.
Han och jag stod och pratade mm. tills stängde och gick sedan till donken och satt där och pratade till även de stängde klockan fem och då kändes det väldigt naturligt för oss båda att jag följde med honom hem (runt hörnet bara.)
Vi låg och pratade och pussades hela, hela natten. Klockan nio bestämde vi oss för att sova lite. När han vaknade klockan tolv låg vi och pratade och pussades lite till. Jag stannade till klockan kvart över tre. Ungefär som en tolvtimmars-dejt med andra ord.
Nu börjar klockan bli lite väl mycket. Det är dags för mig att hoppa in i duschen och svida om till min pyttelilla tingeling-dräkt och dra iväg till bredäng. Halloween-fest hos Ivana är det alltså som gäller ikväll. Hoppas det blir skoj!

//Helen

Sorry 'bout that...

Inatt drömde jag jättearga drömmar. De handlade om A...kanske mer känd som Mr.A på det här stället. Jag var skitarg och i drömmen hade jag verkligen all rätt att vara det. Kände mig dock ganska dum när jag vaknade. Har jag inte varit tillräckligt arg på den där stackars karlsloken? Har verkligen ingen som helst legitim anledning att vara det nu. Tror att jag kanske överförde vissa aggressioner från M till honom. Inte helt OK.

Nu är det dags för en lååång promenad=)

//Helen

Vilka män...

Jag och Jossan var på Norra brunn ikväll. Det var galet bra. Fredrik Lindström och Soran Ismail var det som....eh...."stand-up-ade". (Okej, är lite för trött för att det ska bli helt korrekt när jag skriver.) De var iaf helt fantastiska båda två. Så extremt roligt. Jag skulle ju lätt kunna tänka mig att gifta mig med Soran Ismail...vilken kille alltså. Dessutom blev jag positivt överraskad av Fredrik Lindström, jag kommer ihåg att jag älskade hans serie om dialekter som gick när man var liten, men större koll än så hade jag inte riktigt på honom. Han är helt klart en kick-ass komiker också. (Precis som Soran!...eh...hehe, okej, lite förälskad då kanske.)
Jag och Jossan var duktiga och drack bara te. Jag för min del gjorde nämligen min alkoholprofil för någon dag sedan och den har försämrats avsevärt sedan jag blev singel.
Den börjar faktiskt påminna lite om Ms och alla som kommer ihåg annledningen till varför vi gjorde slut förstår väl att det inte är en positiv utveckling. Å andra sidan kanske jag överdrev lite när man skulle fylla i den genomsnittliga alkoholkonsumtionen....menmen... Alla borde iaf göra den. Jag blev helt klart överraskad av min.

Jag är helt utmattad. Ehe, kan ju kanske ha att göra med att klockan är halv två??? Smart som jag var gick jag ju nämligen inte och la mig så fort jag kom hem utan satte mig och kollade på ett avsnitt av Design: Simon och Tomas, helt klart ett beroendeframkallande program...vilka män alltså...de också.

Nattinatti//Helen


Over and out

Bah!

En lååång helg har kommit till sitt slut. Det blev inget drink-drickande i kungsängen hos Vicke ikväll eftersom Jenni var sjuk. Menmen, man får väl hoppas att det kommer fler tillfällen.
Istället åkte jag hem till mamma och pappa efter jobbet och övningskörde. Jag är ganska duktig men ganska feg. Än så länge är det snabbaste jag kört 20km/h.
Shit vad jag hängt mycket med föräldrarna nu på sista tiden. Det har iofs varit riktigt mysigt, de är verkligen bäst. Imorgon ska jag efter jobbet, hör och häpna hänga med familjen. Vi ska mysa lite hemma hos systeryster.
Kommer att vara så skönt att umgås med dem (igen). De är som ett slags fristad från allt. Det är en väldigt skön känsla.
Det som också kommer vara en skön känsla kommer vara känslan som kommer av vetskapen att jag inte behöver gå till jobbet dagen efter. Längtar verkligen till imorgonkväll!

//Helen

Kul jävla helg del 2

Okej.
Gjorde högskoleprovet igår och åkte till jobbet, so far so good.
Träffade sedan flickorna vid Galways, när vi sedan fick tillökning gick vi till Dovas istället. Vi tänkte "största sunkhaket ju, där kommer allihopa in". Alltså. Det var kö. Till Dovas?! Menmen. Vi gick in och hängde löst och hade jättetrevligt. Så trevligt att jag åkte därifrån lite väl sent.
När jag kom till Solna centrum fick jag plötsligt en bild av hur jag lagt mina nycklar på mitt skrivbord hos mamma och pappa föregående kväll, men kunde inte erinra mig att jag tagit upp dem därifrån. Här följer då självklart frenetiskt letande i min jättejättestora handväska, irriterade svordomar och till sist uppgivna "Amen vafan!". En taxiresa à 264 kronor och ett skämmigt samtal till mamma senare var jag till slut framme.
När jag skulle krypa till kojs insåg jag att mina naglar var målade, vilket de inte varit på hela dagen. Alla har olika sätt att handskas med stress och jag hade satt mig på ett stenlejon och målat naglarna i väntan på min taxi. Varför inte göra något konstruktivt liksom?

Nix, nu ringde väckarklockan.
Idag blir det jobb och sen Söndags-häng i kunsängen...

//Helen

Kul jävla helg

Vad i helvete?!

Förra gången jag gjorde högskoleprovet kändes det som att det inte tog många timmar alls. Jag har helt enkelt antagit att det inte kan ta hur lång tid som helst. Jag hade FEL.
"Du ska vara på plats klockan 08.20. Provet slutar 16.15". Det ÄR hur lång tid som helst. Jag kollade just på SL och jag kommer komma minst 10min försent till jobbet. Jävla skit.
08.20 - 21.30. Och sen utgång och ytterligare lite senare gå upp och jobba 11-16. Ibland känns livet riktigt jävla orättvist, samtidigt som jag vet att jag överreagerar och tycker alldeles för synd om mig själv pga det här så kan jag inte låta bli. Jag blir helt knäpp av sånt här. Min stress ska vara självvald annars kan den ta sig! Bah!

//Helen

Tidsoptimist


Ibland undrar man ju...Hur lyckades jag planera in allt det här? Glömde jag att dygnet bara har 24 timmar och en vecka bara sju dygn? Eller var det faktumet att jag har ett jobb som jag glömde ta med i min planering. Jag tror att det kan vara det sista alternativet som är boven i dramat.
Ser verkligen fram emot helgen, inte bara för att jag vet att jag ska göra en massa roligt utan också för att jag då vet att den snart är slut...Åh, jag hatar att  vara så negativ men när man jobbar onsdag, torsdag, lördag, söndag, måndag och dessutom har högeskoleprovet på lördag morgonen då kan iaf inte jag hjälpa att jag längtar till måndag kväll. Men, men, får försöka att fokusera på allt mys och skoj som ska bli i helgen också. Måste, måste försöka bli lika optimistisk i allt som

The blåslampa is on!

Okej. Det är inklämmningsdag för hemtentan jag tjatat om, deadline klockan 18.00.
Som ni vet har jag inte varit direkt... Disciplinirad i mitt pluggande inför den här tentan. Fast det känns ändå ganska lugnt. Nu har jag bara typ två rader att skriva på första frågan och eftersom min syster är en masterbrain och kan se samband i precis allt kommer nog nästa fråga också funka. Och sen, ja, sen är jag klar. Menmen, Jag ska inte ropa "hej!" innan jag är över bäcken. Det kan ju falla pladask.
Sitter på SU och pluggar och får snart sällis av Jenni. Tror att jag ska passa på att ta fikapaus då, jag blir en sån moffare när jag pluggar!

//Helen

Ett steg framåt, två tillbaka

Steget framåt:
Jag har idag skickat mitt första "Eh, hörru chilla lite va, vi borde bara vara vänner, om ens det(???)"-sms idag. Eller alltså, inte mitt första någonsin, utan mitt första nu, efter M. Självklart formulerade jag mig inte så brutalt, utan var väldigt pedagogisk och trevlig.
Det kändes iaf som ett steg framåt för min nya attityd gentemot män:kall, hård och obryende. "Fuck them. That's all they're good for". Kanske inte riktigt så...inte män i allmänhet, utan mer...sådana random typer...usch, jag känner mig som ett svin...

Första steget bakåt:
Han fattade inte alls grejen. "Det är lugnt jag är inte ute efter något förhållande men jag hade det så bra med dig att jag tänkte att det vore kul att träffas igen"
Ursäkta lille vän, jag försökte vara trevlig och dissa dig på ett snällt sätt, det där är bara efterhängset och jävligt störigt beteende.
Vad ska jag säga nu då? Det går ju inte direkt att köra med ännu en "det är inte du, det är jag"-grej. För uppenbarligen fattade han inte piken förra gången och det finns väl en överhängande risk att han inte fattar den här gången heller. Att faktiskt träffa honom igen är inte heller något alternativ.

Andra steget bakåt:
Internet. Jag vet, konstig grej att beskriva som ett steg bakåt... men det är. Det är, om man har för vana att pilla i sår, både fysiska och emetionella.
Särskillt facebook, facebook suger. 


//Helen

Ang. Mustascher

Alltså. Päls under näsan är inte helt okej. Eller? Jag och min tyske vän (som btw kommer hit om mindre än en månad, wie!) satt och pratade om mustascher då han kommer behöva odla en efter ett förlorat vad. Vi satt och pratade om några olika stilval han hade..


.


Tycker inte riktigt att någon av dessa är särskilt charmerande....menmen, mustasch är väl inte direkt min kopp med te antar jag...

//Helen

No freaking way that I'm gonna be a silvermunk

Omg. That's all I'm saying.

Partyparty i fredags. The crowd var inte så stor men riktigt najs. Jag, Jenni, Arvid och Cribba. Efter jobbet åkte jag och mötte upp dessa på hötorget och så satte vi oss på Galways och förade lite.
Planen var att vi skulle till Grodan Sergel efter det. Vi stod i en regning kö bland en massa stureplans wannabees i typ en kvart och sen hade vi fått nog av Grodan för den kvällen. Vad passade då bättre än Harrys? När resten av krogvärlden känns som ett enda stort failiure har man alltid Harrys. Tyvärr var faktiskt inte stämningen på topp där heller även om det kändes jäkligt mycket trevligare än kallt regn, kalla attityder, fuskpälsar och blont fuskhår.
Igår gick jag omkring i mitt hem och gjorde allt för att inte plugga, pratade i telefon, målade en möbel mm. På kvällen åkte jag till systeryster och firade hennes födelsedag i efterskott. Smaskig grekisk-inspirerad middag och jättejättesmaskig tårta=)
Sedan bar det för min del av hem till Jenni. Vi råkade ha lite minifest med två av hennes turrekompisar. Riktigt rolig kväll. Intressant kväll. Första fysiska kontakten (på ett sexuellt sätt) med en karl sedan M. Och så var det avklarat, har varit lite orolig för hur det skulle gå. Man vill ju inte råka "göra en Carrie"  i SATC "I just cried in your mouth!" skulle ju vara lite jobbigt. Menmen, inga sådana uppträden. Däremot måste jag säga att det är intressant hur saker och ting kan försvinna och sedan komma fram ur de mest oanade mörka skrymslena...

Nu sitter jag än en gång och gör allt annat än att plugga. Jag vill verkligen inte. Börjar fundera över hur det kommer gå med den där tentan egentligen...



Lend me your ears and I'll sing you a song,
And I'll try not to sing out of key.
I get by with a little help from my friends,
I get high with a little help from my friends,
Going to try with a little help from my friends.
What do I do when my love is away.
(Does it worry you to be alone)
How do I feel by the end of the day
(Are you sad because you're on your own)
No I get by with a little help from my friends

-The Beatles



♥//Helen

Det är en okänd karl i mitt badrum!

Har just nu besök av vaktis. Dock inte den gamla som jag bondade med när jag flyttade hit, då det var fel på ungefär allt som kunde vara det.
Snart kommer man alltså kunna tända inne på toan utan att slå jättehårt på knappen. Det blir najs.

Jag har fått min lön. Jag är så grymt sugen på att shoppa loss men jag fick verkligen skitlite den här gången och borde därför chilla lite på den fronten. Menmen, en duffeljacka och något slags boots får det bli iaf.
Borde göra en  budget denna månad för att undvika fler skulder hos mamma. Men det är sånt som händer när man inte kan prioritera bort varken mat, kläder eller party.
Dessutom får jag och Jenni besök från Tyskland i början av November. Då är det nog ganska bra att ha lite att röra sig med eftersom vi antagligen kommer hitta på en massa skojiga saker.

//Helen


Chokladbollar

Jag har bakat choskladbollar. Jag har tittat på Design: Simon och Thomas. Jag har varit ute på långpromenad. Jag tvättat fönster. Jag har läst lite. Jag har ritat lite.
Men har jag pluggat? Nej. Det har jag inte. Jag försöker rättfärdiga mig själv med att jag faktiskt är sjukskriven från jobbet och alltså inte borde göra nyttiga saker.
Men...Jag vet inte, det håller inte hur länge som helst. Dags att sätta igång.

Btw hade all snö smält bort när jag ätit frukost och gick ut på promenad. Lite av en besvikelse faktiskt.

//Helen

Snö

Hörrni, you guys! Det snöade när jag vaknade! Wie!
Hoppas det ligger kvar ett tag...Jag ska bylsa på mig jättevarma kläder och ta en promenix till pampas. Fast föst måste jag nog äta frukost, det är ju helt tomt i magen!

//Helen

Längtar efter:

Att vara frisk
Att mina böcker ska komma så jag äntligen kan göra hemtentan...(det börjar bli bråttom)
Att göra en massa, massa roliga saker med mina vänner
Att shoppa
Att gå ut i helgen (om jag är frisk)
Att fira systerysters födelsedag
Att bjuda över familjen på myskväll
Att fira halloween
Att det ska bli den 4e november
Att det ska komma snö
Att göra julpyssel
Att skicka julkort
Att baka lussebullar
Att fira jul och nyår
osv. osv.

//Helen


Schweinegrippe efter en superb helg

Okej. Jag har varit lite off ett tag. Jag vet det, menmen...

Sen sist jag skrev har det inte hunnit hända jättemycket spännande. Jag har mest umgåtts med alla de fina vännerna. Vi har myst och fikat och festat järnet...
  Den här helgen började med middag+'förning' med Jossan och Jenni hemma hos mig. Vi tog oss sedan vidare till GK och dansade bort natten. 
I lördags åkte jag hem till Olivia efter jobbet och hängde löst med henne och Bettan. Efter ett tag fick vi sällskap av några snubbar som de känner och jag är extremt ytligt bekant med. Vi satt och hängde ett ganska bra tag, de var roliga. Särskilt en av dem. 
  Efter ett misslyckat försök att gå på Anchor (en person i ett sällskap om åtta var under 20!?) tog vi istället en lång iskall promenad och åt lite på donken. Vid det laget hade de flesta droppat av. Vi bestämde oss för att återgå till basen (Olivias extremt närbelägna hem). Tyvärr droppade även Bettson av när vi gick förbi tunnelbanan. 
  Sedan hade vi fyra återstående slumberparty hos Olivia. Jag fick dela bäddsoffa med "han som var särskillt rolig". Nu tänker säkert vissa av er "aha, Helen är singel igen och  har därmed redan påbörjat sitt lösaktiga singel-leverne" men ack så fel ni har. Vi låg bara bredvid varandra coh pratade (mest om zombie-filmer. Han om charmen och jag om varför jag inte tycker om dem). Olivia blev galen på oss efter ett tag...Jag förstår henne faktiskt. Särskilt eftersom karln i fråga verkligen inte kunde viska...
  Helgen avslutades på ett väldigt lugnt och harmoniskt sätt med middag hos turk-släkten och sedan övernattning hos mamma och pappa. 
   Idag är jag hemma och är sjukanmäld. Jag är snorig och hes och har feber. Med andra ord är jag en riktigt sexy bitch just nu...


//Helen
 

The dark age

Vaknade när solen fortfarande höll på att gå upp. Det sög ju. 
  Under Renässansen kallade man medeltiden för the dark ages, vad sägs om att kanske ändra innebörd för det uttrycket och döpa om höst-och vinterhalvåret till det? 
 

//Helen

P.s
Istället för att fira tre månader som ett par igår "firar" vi en vecka som ett icke-par idag.
D.s

...

I wish I could stop wondering
Where he went
And what he's doing now and
And what we were and what it
meant
Right now I just wish that he
was still around
- Marit Bergman


Dessa kommer kännas svåra ett tag framöver

Dolce & Gabbana
Scones
Kajaker
Åkersberga, Täby, Linköping, Avesta
Låten 'Ambitions' med Donkeyboy
Ben & Jerry's
X antal olika filmer (slumdog millionaire, worlds fastest indian, wolverine, madagaskar, american psycho m.fl.)
Sallad som man köper på pizzeria
Fishermen's friend
Iphone
Låten 'Jag måste ringa Carina'
Mitt underbart goda jasminte
Den där parfymen, vilken den nu är
Min kamera, innehåller extremt farliga bilder från en extremt fin tid
Min fula sovskjorta
Den tomma platsen där tandborsten var
Att äta kokt ägg till frukost
Mitt "lås" till mitt rum (en säkerhetsnål)
TV programmet 'vem vet mest?'
Låten 'stad i ljus'
Humlegården
Magdansen
Låten 'leaving on a jetplane' med John Denver
Lastbilar
Bring (Gamla box ni vet)
TP
Dexter
Benke-shortsen
Baskrar
Uttrycken/smeknamnen: Din knäpp, bjässen, bufflis, Jan-Anders, älskling, pumpkin, Du alltså! 

Det här kan jag komma på på rak arm. Det kommer vara så mycket mer. 
Jag kommer sakna allt som varit 'du' och 'oss' för mig. Ingen mer bjässe för min del. Nu väntar singel-livets "glada" dagar...

//Helen

Kommit på i efterhand:
Fiskpinnar
Att klippa mig
Låten 'Chelsea Dagger'
"Kaktvål" (fast tvål) som inte lämnar någon fetthinna efter sig
Korridorsfester
Ölspel (Speciellt Roxanne)
Mitt "partyspel" 'bibeln'
Pastafjärilar
Roslagsbanan
Vitamin wells 'Vitamin Care'
Linköpingsdialekt
Långdistans tåg

And the list goes on...

RSS 2.0