Kattvakt

Blir lite opepp på att blogga så här på sommaren, det blir liksom lite svårt att komma ihåg de flesta typer av inomhusaktiviteter. Just nu pendlar jag typ mellan årsta, liseberg och högdalen. Inga långa avstånd men ändå lite nomadliv. Passar katt och vattnar blommor. Studerande, nyflyttade lillasysters lott i livet=P
Var ute på Jennis land mellan måndag och tisdag. Hade det finfint. Jättebra väder så vi solade väldigt mycket och badade hela två gånger!, åt nyfiskad flundra till lunch, spelade kubb och crocket och hade det allmänt bra. Åt en massa godis. Mysigt med slumberparty i friggisen också, jag och Jenni låg och pratade i flera timmar. Nu har sommarschemat börjat på jobbet så det känns skönt att ha passat på att göra åtminstone en typiskt mysig sommargrej!
//Helen

Till vänstervågen jag mötte inatt

Promoe & Afasi- inflation


Rastlös

Igår var jag fantastiskt rastlös. Det kommer jag nog vara idag med. Är inte van vid den här löjligt lediga ledigheten. Den höll på att ta kål på mig igår, efter en ganska aktiv helg. Det bjöds på samlad kompott om man säger.
Runt tio, efter jobbet i fredags åkte jag till tanto och mötte upp Josefine, Jesper & co, där satt vi och drack vin i flera timmar. Det började ljusna när jag var på väg hem, plockade lite blommor, underbart!
Var tyvärr tvungen att gå upp klockan nio och åka till jobbet. När det var överstökat åkte jag, Olivia och Maria hem till Jenni och tittade på hennes nya hem och åt middag. Mysigt. När det var dags fö hemfärd åkte jag och och Olivia hem till Bettan där det vankades sommarfest. Ännu en promenad hem i gryningen.
Igår försökte jag fylla den lediga dagen bäst jag kunde. Åkte hem till mamma och pappa och sydde om en blus som jag har haft planer för sen jag köpte den. Efter det träffade jag Mathilda. Kvällen spenderade jag ute på en liten oddysée i mina nya hoods. Kom hem efter två timmars vilset vandrande med en blombukett av ogräs.
Ikväll blir det minigolf i tanto!

//Helen




Aktiviteter de senaste dagarna

Plockande av smörblommor med Mathilda
Glasskulerullande, iförd ett långt förkläde
Vindrickande hos Josefine
Marie Laveau med två nästan främmande män
Grillning med familjen
Söders höjder och glasskuleätande med familjen
Båtutflykt till Waxholm, solhäng med Systeryster, svågern, Karin och Jon
Årets första dopp
Gardinsömnad

Tentaplugg lite sporadiskt emellan aktiviteter och middagslurar. Favorit i repris i Augusti tror jag.


//Helen

Veronica Maggio-



Satan i gatan





Vi kommer alltdi ha Paris



RSS 2.0