Don't remind me, or I'll cry

Igår när jag traskade runt i stan möttes jag av en massa flak. Alla skrek, jublade,sjöng och försökte dränka varandra och random fotgängare med skumpa/cider/öl.
  Det var bittert att se dem. Där var jag förra året och det var underbart. Nu är jag påväg från mitt sug-jobb och det enda som skulle kunna varit värre skulle vara om jag var påväg dit!

På kvällen hade vi(Maria, Olivia, Jenni, Ivana, Camilla & jag) picknick. det var mysigt och soligt, dock lite kladdig att äta ute...menmen.
   Senare på kvällen blev vi invaderade av Ivanas och Camillas kompisar, samtliga spansktalande, närgångna män undantagsvis för två rinkebytalande flickor.
  Jag och Olivia stannade en förvånandsvärt kort stund efter deras ankomst. En enledning kan ha varit att en av dem satt och masserade Olivias knä/lår och var väldigt sugen på att lära henne salsa en bit bort eller kanske ta en promenad i skogen?

Idag ska jag hem till kusin och fira födelsedag. Det blir spännande då det har varit släktfejd det senaste året.
   Hon snackade skit om Mr.A förra julen och min familj blev arg och hennes familj blev arg för att vi blev arga. Sist vi sågs var på min studentmottagning förra året.
   Mr.A ska dock inte följa med. Han sa att han inte skulle känna sig så bekväm. wonder why...

//Helen

Många bäckar små

 
   Just nu har jag många små problem som inte går att lösa. Det är mycket som stör mig. Många som stör mig. Alla mina triviala dilemman och irritationsobjekt ligger och gror och växer i mitt huvud till det att problemen nu ter sig oövervinnerliga.
   Jag blir bitter och negativ.

//Helen

Var tog mina söta små cup cakes vägen?

Ni kanske minns ett inlägg som handlade om läppglans som ser ut som pyttesmå muffins? Och att jag skulle införskaffa sådana? Jag gick  till Urban outfitters där de kostade 220:- Det kändes lite väl....ja. Så jag kollade på nätet. Det blev billigare om man shoppade dem där. Det var nu en månad sedan och jag skulle fått dem för tre veckor sen.
  Först var det ganska spännande att vänta. Nu. Tre veckor och två mejl senare känns det inte lika spännande. Nu känns det mest bittert. Var är dem?Är det någon ond människa som har rövat bort dem?



Helgen blev ganska intressant. 
Var först på Fest hos Jossan där jag blev obeskrivligt full. sådär full som jag aldrig blir. Vad hände? 
Dagen efter var jag extraordinärt bakis. Sådär bakis som jag aldrig blir. Vad hände?
När jag o Olivia var på väg till Jenni på middag träffade vi x:et M och hans far. Kändes inte Ok. Kändes som en pik. "Bli inte så full så att du blir så bakis så att du inte kan uppföra dig som folk!"  
Efter middagen lämnade jag, Olivia och Maria den lilla Jenni som inte orkade följa med ut. Vi åkte till Harrys och träffade lilla Bettan. 
   Jag vet inte vad som har hänt med Harrys. Det är lite tommare och lite mindre drag. Vad hände?



Make a joke and I will sigh and you will laugh and I will cry

//Helen

Bakis och Harrys

Jag är fortfarande bakis från igår (Var på fest hos Magdas vän Jossan) och om en kvart ska jag ta bussen och åka till Jenni där vi ska äta middag o föra för att sedan dra vidare till Harrys. Det är ett hårt liv.

//Helen

Mina nya bästa vänner

Idag när jag kom hem från jobbet kände jag tyngden från godispåsen i handväskan samtidigt som jag snubblade över mina joggingskor. Jag tog det som en pik.
   Jag hatade dem för att de fick mig att känna mig som en riktig tjockis (till detta hör att jag inte joggat sedan i söndags) så bara för att motbevisa dem bytte jag om till min ytterst sexiga jogging stass, snörde på mig mina "mobbare" och gav mig iväg.
  Det har aldrig gått så lätt som idag. Det var underbart. Förut sprang jag högst några meter, stannade och gick flåsande jättelänge tills jag kände självrespekten svikta och jag var tvungen att jogga vidare.
   Idag kände jag hur extremt jobbigt det var men kunde och ville inte stanna.
Jag har äntligen lyckats. Mina joggingskor är mina nya bästa vänner.

//Helen

Lyckad reunion

Var på middag hos en gammal vän igår. Alla som var där var kompisar i grundskolan. Både Magda och Isa har jag ju umgåtts med mer eller mindre. Men Johanna (eller hennes gamla smekis Jois) och Lisa har jag inte träffat¨på år och dar.
   Vi hade väldigt många gamla minnen att gå igenom. Såsom mina, Jois och Isas uppgjorda slagsmål som alltid urartade, våldtäktsgrisen (Magdas gossedjur), Lisas clownkalas och somrarna på Jois landställe Lumsheden i dalarna.
   Jag säger bara det. Those were the days, the happy days.

//Helen

A joke, I persume?

Jag kom just hem från tandläkaren. 
  En tjock tant tittade i min mun, de röntgade och gav mig ett litet råd om att börja använda tandtråd. Jag fick också en faktura på 761 kronor. Jag är förstummad.

//Helen

Kreta

Det är betalt nu. Här ska jag o Jenni bo en vecka=)





//Helen

Avdankad eller upplyst

Idag är det första maj och jag har inte ens haft en tanke på att demonstrera. Är hellre hemma med Mr.A och myser tills det är dags att gå till jobbet.

Igår firade jag valborg på ett perfekt sätt. Jag o Maria satt hemma hos Jenni och drack vin. det var mysigt. När vi åkte därifrån såg vi massa fulla ungdomar. Jag har blivit för gammal för att vara så full. Avdankad eller upplyst?

//Helen

RSS 2.0