Mitt-i-veckan-mys

Har en av mina härliga lediga dagar.
  Vaknade och gick ut och "joggade" Jag gick helt klart mest (motivationen är som bortblåst nu när tjejmilen är över och det är kallt). Sen gjorde jag den smaskigaste frukosten ever- jordgubbar med mjölk, kokt ägg, hård ostmacka och en stor kopp te, som jag avnjöt medan jag tittade på sista avsnittet av trueblood (säsong 1).
  Hann dessutom med att plugga lite matte (inför högskoleprovet, jag är verkligen inte ett matematiskt geni så det behövs).
  Om en liten stund ska jag träffa Jossan och promenera runt lite i staden och sedan träffa Jenni och hitta på något kul.

Förresten, igår var jag och Jossan på Norra Brunn och tittade på stand up. Anré Wicktsröm och Özz Nüjen. Vilka killar alltså.


//Helen


Happy brithday to me

Vet ni hur jag spenderar min födelsedag? Jag sitter på Uni och skriver hemtenta. Inte så glammigt.
  Menmen, igår hade jag och flickorna drinkkväll hemma hos mig och kombinerade firandet av min och Marias födelsedagar. Det var jätteroligt och smått oanständigt (vet dock inte om det kan ha något att göra med Marias monster-Margaritas i början av kvällen...?).
  Vi fick en snilleblixt vid halv ett att vi skulle åka in till stan och typ gå på Harrys men när vi missade tunnelbanan och insåg att vi skulle komma in till stan vid tvåsnåret gav i upp den idén och alla åkte hem till sig istället. Eller, till en början iaf. Jennis nya boyfriend skulle nämligen hämta henne vid solna centrum(där vi var alltså) med sin kompis, de erbjöd sig att skjutsa mig och såklart tackade jag ja.
  Det slutade iaf med att vi fyra satt hemma hos mig och drack te fram till morgonkvisten. Det var riktigt mysigt. Nu är jag ju iofs aningens trött men det var det värt. 
  Imorse gick jag upp klockan åtta (och har därmed snittat ungefär fyra timmars sömn i natt) för att hinna baka björnbärsmuffins med vit choklad-överdrag på. Ikväll kommer nämligen mamma, pappa, Systeryster och kanske svågern på födelsedagsmiddag och fika hos mig. Det kommer bli så mysigt! 

Måste dock hinna skriva mer på hemtentan nu så att jag hinner baka chokladtårta när jag kommer hem!

//Helen


I did shopping today

 
  
Före 


 
 Efter



Ni kanske fattar grejen. Jag har köpt ny mobil. Inte en dag för tidigt? Right?

//Helen


Busrusk

Sov hos mamma och pappa inatt. Jag har nämligen ett tvätt-mission här, medan de är i Turkiet ska jag tvätta all min tvätt i deras maskin. det kanske tar ett tag och blir ganska mycket att konka på (har glömt att boka tvättstugan jag vet inte hur länge!) fast det kommer det vara värt.
  Imorse tänkte jag gå upp riktigt tidigt och åka till högdalen och simma. Saken är den att det i morse var en massa moln och shit på himlen så jag kunde inte gå upp. Min kropp är fortfarande inställd på att den inte behöver vakna fören solen gått upp och skiner järnet. Jobbigt att behöva ställa om sig till det här busrusket!
   Vad tror ni om att försöka hitta ett par söta och framför allt vattentäta ballerinaskor idag? Fast först simma.

//Helen

P.s
Älskar verkligen att vara ledig på veckodagar, det känns så lyxigt och glammigt!
D.s


Don't forget to remember me

Konstigt, konstigt, jättekonstigt.
  Tre månader har gått och allt har varit perfekt. Fast inte nu längre. Nu är allt ett enda stort dilemma och en jävligt stor del tjafs och trams.
   Om man älskar någon och tycker att det är jobbigt att träffas så sällan så är det väl ologiskt att fundera på att göra slut av den anledningen, för då träffas man ju inte alls. Eller vad? Ja,ja. Det är inte mitt beslut att fatta. 
   Jag vet att jag låter blassé men så är verkligen inte fallet, det är bara så att det här har varit aktuellt sedan i fredags och upptagit 99% av min hjärnkapacitet sedan dess så det börjar bli lite av en vana att tänka på, fundera över och prata om det här...

//Helen

Blodbad i köket

Det var första gången på magdansen för den här terminen idag. Eller egentligen inte men för mig var det det eftersom jag förra veckan var på en handledarutbildning (övningskörningsshit ni vet), fyra timmar av (nästan bara) värdelöst babbel. Inte helt ok.
   Den här terminen ska vi dansa en stil som heter Baladi. Den verkar ganska rolig men ganska svår...det blir najs.
    Innan jag åkte hemifrån blev det lite bråttom. Jag kokade rödbetor som jag tänkte äta, vilket jag så klart inte hann med (det blev knäckemacka istället). Iaf så lät jag dem ligga kvar i kastrullen med vatten och allt och nu, tre timmar senare när jg hällde ut vattnet var jag inte helt säker på vad som skulle ligga i botten på kastrullen egentligen. Ett gäng fingrar eller några skivor rödbetor. Det såg verkligen ut som om kastrullen var fylld med blod.

Nu ska jag festa på rödbetor med keso och titta på true blood.

//Helen


Morning glory

Sitter och hetsar i mig lite frukost och ska snart till jobbet. Idag är det fullt schema...Först jobba 9-17, sedan skolan 18-21 och sedan hem till systern för myskväll.
  Ibland känns det riktigt störigt när exakt hela dagen är planerad och man ínte har någon som helst chans att göra det som känns bra just då. Fast idag känns det skönt. Riktigt skönt. Folk pratar alltid om att man behöver tid till att ta det lugnt fast ibland behöver man nog också det här, att vara helt uppbokad. Det känns som att idag blir en bra sammansättning av det. Först det jag MÅSTE göra fram till klockan nio och sen ta det lugnt och ha det trevligt med systern och svågern.

Btw måste ni lyssna på donkeyboy- ambitions

//Helen


Tillbaka från Linköping

Har varit i Linköping sedan sist jag skrev.
 det känns riktigt tråkigt att vara hemma igen faktiskt. Jag saknar redan M och har absolut ingen lust att gå till jobbet imorgon...
  Som ni vet kom jag dit på Torsdagkväll och det har varit några helt underbara dagar. Vi har umgåtts med hans korridorskompisar, festat på Linköpingsvis (extremt berusat) och myst...mest myst faktiskt. Älskar verkligen den där karl och har så grymt svårt att hålla fingrarna borta från honom...
  För övrigt så var LInköping en jättefin stad, liten och söt. Dessutom måste jag medge att det verkar ganska roligt att bo där. Skulle vara skönt att leva ett sånt studentliv ett tag. 

Shit vad korkat, jag råkade glömma min laddare där. Hur dum får man bli? M har iaf lovat att skicka den per post. Så den kommer om två dar. Som om jag intge svarar på sms är det inget personligt!
 
//Helen

It works!

Okej, nu sitter jag och skriver på min alldeles egna dator. Svågern har tagit väl hand om den (bytt hårddisk osv) och nu mår den bra igen. Måste snart åka till jobbet men jag tänkte iaf göra en kort uppdatering eftersom det känns som att det kommer bli lite tid nu ett par dagar framöver.

I helgen var jag i Uppsala på korridorsfest med pensionärstema hos Ms syster. Det var roligt, lite weird med gamlingar som kör ölspelet och står och fyllestrular mot en vägg dock.
  Den här veckan har jag jobbat, pluggat, hälsat på mamma och pappa och fikade med Arvid igår. Vi var på bagelstreet vid st. eriksplan. Om i tycker om bagels kan jag rekommendera det starkt om inte bör ni inte ens gå dit. Efter fikan åkte jag till uni och pluggade med systeryster. Kvällen avslutades med föreläsning och seminarium. Älskar den där kursen!

Just det, glömde ju säga varför det skulle bli stressigt och ni håller väl på att gå under av nyfikenhet?? No?
  Iaf. Idag jobbar jag ju som sagt och sedan ska jag kanske träffa Jenni, annars ska jag shoppa förberedelser inför Ms födelsedagspresent. Imorgon ska jag träffa Jossan, shoppa födelsedagspresent, sedan ska jag på handledarkurs med pappa, systeryster och svågern, efter det ska jag försöka hinna till magdansen och sedan drar jag till Linköping. Eftersom mannen fyller år men inte kommer hit till stockholm tyckte vi det verkade bra om ajg åkte ner till honom. Jag kommer vara borta till på Söndag. Lite nervös inför att träffa hans vänner. De verkar vara lite galna... menmen. Det blir nog najs.

//Helen

RSS 2.0