I'll be gentle

Nu har han åkt igen.
Hade glömt hur jobbigt det kan kännas att veta att man ska vara ifrån varandra en vecka.
  Hade också glömt hur det känns när man börjar lita på någon. Hur det känns att släppa in någon till det som verkligen är jag. Det är så skrämmande men känns så skönt på samma gång.
  Jag tycker det är skrämmande för att jag har gjort det förut och det har alltid slutat med att det på ett eller annat sätt gör ont. Jag vet vad som väntar. För honom är det nog skrämmande för att han inte vet vad som väntar.
  Inga egentliga kärleksförklaringar utan mer valpaktiga närmanden. Jag vet iaf att det kommer vara värre att göra honom ledsen än om han gör mig ledsen. Men som sagt. I'll be gentle.

//Helen


Ugg

Så, snart ska jag åka iväg. Ikväll är det uppvisning med magdansen. Jag är nervös. Andas.

  Btw så  har jag och M pratat. Inget allvar såklart, vi hängde tillsammans hos hans kompis i fredags. Han var helt som vanligt, inte som att han struntat i att höra av sig på en vecka...Erhm. Nästa gång vi ses får vi nog ha ett lite allvarligare samtal. Jag kräver inte att vi ska kalla varandra pojk-och flickvän, jag vet inte ens om jag vill det men jag vill åtminstone veta på ett ungefär var jag har honom.

Anyway, ner med den sexiga knall-orengea skrammelsjalen och guldmockasinerna, nu bär det av. Eller ja. Snart iaf..

//Helen

Jag är precis så fjantig som jag trodde jag slutat vara...

Okej. Så han har inte svarat på ett sms jag skrev i onsdags. Har jag verkligen inget bättre att fundera över och oroa mig för? Hur kommer det sig att jag låter något så fjantigt som ett uteblivet sms ta så jäkla stor plats? 
  Antingen har det en praktisk förklaring(borttappad mobil, inga pengar mm.) eller så gör han en klassiker(istället för att dumpa någon på ett vettigt sätt slutar man bara svara.) Det sisnämnda skulle vara snäppet värre.
 Only time will tell. Enough of this. 

Igår tränade jag, Maria, Pau och Nora på magdansen. Idag är det dags att införskaffa nya mokasiner och en orange-aktig sjal. Detta blir nog bra.

//Helen  

EU-valet

Okej. En liten fråga. Ska man rösta enligt sin ideologi eller ska man satsa på sakfrågor? Nu är det dags att börja läsa på så man har koll när det är dags.

//Helen

Kort ospännande uppdatering innan jobbet

Måndag: Vinkade av M, kollade på sunset bulevard, övade på magdansen, gick på föreläsning.
Tisdag: Jobb9-17, snabb middag, fika med Arvid(och Gurra), övade på magdansen, Mobilen gick sönder(de som ringer hörs inte och de jag ringer hör inte mig. Fantastiskt)
Onsdag: Jobb11-18, Middag hos mamma och pappa, öva på magdansen.

Jag längtar tills på Fredag. Då kommer M hit igen. Har redan hunnit med att sakna honom. Den där karln alltså.

//Helen

Avesta

Har spenderat helgen i Avesta. På Ms landställe tillsammans med hans vänner, hans syster och hennes vän samt mina vänner Jossan och Jenni. Grymt kul.

 

//Helen


Färdig!

Jag satte ett preliminärt mål klockan 03:00 och i skrivandets stund är nu klockan 03:03. Inte helt illa pinkat ändå. Ah!

Sömn är det som gäller för min del nu. Imorgon ska jag unna mig en sovmorgon och ett par nya strumpbyxor. Fancy va?

//helen


Ingen "all-nighter" den här gången

Sitter med hemtentan och för en gångs skull innan tre-slaget natten innan den ska vara inlämnad kan jag faktiskt säga att jag snart är klar. Nu måste jag bara flumma lite om hur uniformer kan vara identitetsskapande(vilket ju är ganska uppenbart) och sedan skriva lite om hur det är meningen att man ska uppfatta uniformens profilkläder. Hehe.
  Jaja, jag blir ju lite orolig. För de andra hemtentorna jag haft har jag lämnat in efter en total ångestnatt utan sömn och de har ju gått bra. Förra fick jag faktist A på, inte för att jag känner att jag måste påpeka det eller så, eh nejdå...men iaf blir jag lite orolig över hur det ska gå när det mesta av den här tentan är skriven under klarsyn och utan stress. Jag jobbar ju faktiskt bättre med kniven mot strupen och varför ändra ett vinnande koncept?

Jaja, jag återkommer nog med en riktigt,riktigt spännande(inte) uppdatering.

//Helen

RSS 2.0