Anna Järvinen- Götgatan


Våffeldag utan våfflor

Samma sak varje år. Det är våffeldag men inte får jag några våfflor. Nej då! Anledningen är att pappa fyller år och inte är helt överförtjust i våfflor, därför kommer det inte bli några våfflor till middag och tur är väl det, för våfflor och tårta känns lite som kaka på kaka. Får se till att äta våfflor någon gång i helgen, är supersugen!
//Helen


I blame coco- In spirit golden


Ett försök att muntra upp mig själv med en klassiker


Nordiska

Idag ska jag hänga på nordiska muséet. Jag ska gå på dandy-utställningen. Igen. Ska också låna deras bibliotek. Det blir mysigt.
Är lite ledsen dock eftersom jag är relativt säker på att det inte finns något 7eleven där. Kaffe? Någon? Fattar inte riktigt hur jag ska överleva den här dagen. Jaja, de stänger klockan iaf klockan fyra...Inte överdrivet många timmar utan koffein...
inte överdrivet många timmar för plugg heller...
Fan.

//Helen


Eldfest

Det är nu början på dag två utan socker. Känns lagom kul. Lite grinigare än vanligt men känner mig också lite duktigare än vanligt vilket gör mig glad igen. Bra spiral.

Ikväll börjar firandet av det persiska nyåret. Jenni, hennes man och hans föräldrar ska ta med mig till kungsträdgården på eldfest. Jag skulle gått förra året, men det var något som kom i vägen, minns inte riktigt vad dock. Känns iaf roligt att gå i år.

En deprimerande sak är att jag varit uppe sen klockan halv nio och bara skrivit två(två?!) rader på min hemtenta. Jag är en sån latmask.
Har istället för att skriva tenta pratat med mamma, ätit en lång frukost, lyssnat på morgonpasset (fast bara en stund för Aschberg var gäst idag), löst ett lätt sudoku och gått till den lokala skomakaren Farid för att få ett par kängor omklackade. Snubben som vikarierade för Farid häftade(!) i mina kängor. Varför gör man så? Kunde inte sluta stirra på häftstiftet som satt inborrat i det mjuka skinnet, men eftersom jag är uppvuxen i ett hem där jantelagen står över Gud, Allah och allt möjligt annat sa jag ingenting utan gick bara därifrån.

//Helen

P.s
Nu kan jag också lägga till "skrivit en omotiverat lång blogg om ingenting och korrekturläst den" på min Saker-jag-gjort-istället-för-att-skriva-hemtenta-lista
D.s
Pp.s Kan nu även lägga till "hittat eldfestens supersnygga banner och lagt upp den på den omotiverat långa bloggen om ingenting"
Dd.s

 

 

 



Sockerberoende

Har ett problem. Har insett att jag blivit helt och hållet beroende av socker. Blir helt grinig om jag inte får i mig tillräckligt och känner hur något fattas mig. Inte bra, särskilt inte nu när jag typ inte tränat på år och dar. Måste göra nåot åt detta.

//Helen

Fortsättning följer...eller?

Någon har åkt långt, långt bort och kommer tillbaka om:
3 månader
13 veckor
90 dagar
hur många timmar vet jag inte (och det känns lite väl crazy att räkna ner)

Hoppas på en fortsättning. Men man vet inte. Mycket hinner hända under tre månader.

//Helen





RSS 2.0