Grattis baby!

Min älskling, den underbara Mr.A har just klarat teoriprovet. Han är alltså högst tre månader ifrån sitt körkort! är så stolt över dig älskling!


Igår var det Anchor med Maria och några av hennes vänner...trevligt förutom sug-.bandet som spelade...

//Helen

Förklaring

Gårdagens inlägg blev aningen missförstått av min älskling. Han uppskattade inte alls att jag, enligt honom hävdar att vårat förhållande är tråkigt.
   Med gårdagens inlägg var inte alls menat på det sättet. Det enda jag menar är att det till viss mån inte är lika roligt att läsa en blogg som skrivs av någon som lever ett väldigt tryggt liv styrt av rutiner.



Idag ska jag antagligen passa min syster kisse. Hon är världens sötaste kissekatt!
Sen blir det magdans=)

//Helen

Stackars er!

Måste vara ärlig mot dig nu, käre läsare. Jag förstår mig inte riktigt på dig....Sist jag kan erinra mig att jag skrev något som var det minsta läsvärt på den här bloggen var i juni-07 "En upptagen kvinna". Nu är jag en upptagen kvinna på riktigt och har varit så ett tag och på något sätt har jag lyckats undvika att inse hur sjukligt tråkig jag blivit av att vara o-singel.
    jag kanske borde börja skriva en fiktiv blogg istället? en som handlar om alla mina djupt rotade och väl dolda behov av spänning i dess renaste form: random flörtar/flyktiga romanser/sexuella kontakter m.m. Hihi jag skule bli en riktig snusktant efter ett tag, så det kanske är lika bra att hålla ig till det verkliga livet som ser ut på följande sätt: Jag lever lika promiskuöst som en sjögurka och älskar Mr.A ännu mer än igår och kommer antagligen fortsätta med det. Alltså är jag och förblir jag tråkmåns.

So long Sweeties
// Helen


Mer än 10 dagar senare

Nu har jag undivkt min blogg tillräckligt länge. Nu får det vara nog, hur oambitiös får man bli när man inte ens orkar blogga?


Förra fredagen tog jag o Olivia "modelbilder". Typ det roligaste jag gjort. Någonsin. 

                                                 
         


         



Oliviasweetie, du får svara för dina egna bilder. Mina skulle inte direkt se lika bra ut om jag hade dina på samma sida. Sorry Love.

//Helen

SÅDAN ÄR DU:

Utåtriktad Upplevande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Om jag skulle beskriva mig skulle det kanske inte vara exakt sådär...men visst. Om den dumma datorn nu tycker att jag är ett flummo så visst!

//Helen

http://zapera.com/survey/demo/personality


Grattis Arvid!

Och ja lilla gubben, jag vet att du fyller år på Måndag men jag tänkte att jag lika gärna kunde gratta dig idag eftersom det är idag vi ska fira dig...Dessutom- vem vet när jag orkar blogga igen?

Kvällens "party-schema"

- En lättare middag hos Arvid
- Förning hos Arvid
-Utgång. (Vem vet var vi hamnar,
så länge jag slipper Kittenclub är jag nöjd!)
 
Detta är en bild från en av Malins fester,
 just denna ägde rum för snart ett år sedan...
those were the days...

//Helen

Victoria's secret

Såg Victoria's secret fashion show igår. Helt underbart!

           

Jag antar att ni förstår varför jag satt som klistrad framför TVn?

Pok// Helen

Ugg...

Det är mitt "Nu-är-jag-trött-och-uttråkad"-ljud

UggUggUgg

//Helen

Gårdagen

Började med jobb. Kul...verkligen

På kvällen var jag ute med Olivia o Bettan... Vi var också ute med Bettans boyfriend o hans fotbollslag. De var så fotbollslagsaktiga, alla stereotyper fanns. 
  Jag uppskattade Olivia och Bettans sällskap men jag måste erkänna att jag nog kunde haft roligare...jag märkte iaf att jag lärt mig gå när jag har tråkigt.

På vägen hem fick jag äntligen träffa Olivias "Markus". Typiskt. Jag borde fattat på en gång att det var han, snubben har ju handlat av mig typ tusen gånger. När hon sa att han var kort och jätteblond tänkte jag inte att hon menade den allra kortaste och den allra blondaste. Men han är söt o verkar trevlig. =)

//Helen

Ps.
Jag har städat mitt rum idag, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist. Jag kan liksom på golvet!
Ds.

well,well,well what have we here?

Är det så dags nu?
Efter en julafton som lika gärna kunnat inträffa i mars och en nyårsafton med regn?
Nu kommer snön. Precis när man fått H&Ms vårkatalog och precis när alla julhelger liksom är avklarade och man bara väntar på att våren/sommaren ska börja.
Missförstå mig inte nu. Jag tycker verkligen om snö men jag tycker också att var sak har sin plats och tid.


På Tisadg börjar magdansen igen=)
Nu har jag och Maria avancerat till nybörjare2. Det är iof inte särskillt avancerat men det känns roligare än att vara en complete noob.


Mr.A har sagt att han behöver mitt fulla stöd, om jag bara visste vad allt gällde skulle det vara mycket lättare för mig att ge honom det.

//Helen

RSS 2.0