London calling

På Torsdag 04:00 är jag påväg till London. I can't wait!

// Helen


Uppdatering

Ni vet det där om ett kärt återseende? Det var också ett välgit, väldigt oväntat återseende. Ett som jag i ungefär tre år funderat över av och till hur det skulle bli eller om det verklig skulle bli av. Nu har det också tagit mig mer än en vecka att riktigt smälta det. Dessutom har jag inte haft tillgång till internet. I allafall. Det var M. Min allra första riktiga kärlek. 
   Vi träffades precis efter att vi gått av nattbussen. Sedan satt vi och pratade på vår iskalla gamla skolgård fram till morgonen. Det var så skönt att prata med honom. Insåg att jag saknat honom...Inte i egenskap av pojkvän kanske. Eller jo. Det också men det gick över för ca tre år sen. Men som person. 
  Frågan jag ställt mig under veckan som gått är följande: Ska det ta tre år innan vi ses igen? 

//Helen


Modevisning

Idag var det modevisning. Vad ska man säga? Underbart roligt. Jag har oroat mig i onödan.
   Är dock totalt urladdad, även om det inte är riktigt lika illa som förra gången då jag la mig på hallgolvet och stortjöt en hel timme så fort jag kommit hem. 
   Måste säga att det var mest positiv stress idag massa smått hysteriskt fnissande och lågstadieskämt(mestadels om Maltes tarm. Ni fattar nivån). Den enda negativa stressen jag kan komma på var när jag fixat folks hår och hade en halvtimme för mitt eget hår och smink. Det var jobbigt- men det gick! 
   Skulle vilja spendera mer tid på catwalkar(eller hur man nu böjer skiten i plural...) Det är väldigt trevligt. Älskar känslan när man kommer ner utan att ha ramlat eller fuckat det på något annat sätt på scenen.
Borde inte skriva när jag befinner mig i mitt nuvarande tillstånd- Levande död. Typ

08:00 Vaknar
08:30 Upphämtad av Arvid&Co
09:00 Framme, börja installera oss i logen
09:10-12:00 Klä på, sminka och frisera (Jag fick vara frisörska)
12:00-12:30 Möte. Ledningen babblar, babblar, babblar
12:30-12:55 Tid för sista föreberedelserna
13:00-13:40 Modevinsnig nr 1
13:40-16:00 Lunch(välbehövd) och en massa dötid
16:00-16:40 Modevisning nr 2
16:40-18:00 Dötid
18:00-18:40 Modevisning nr 3
18:40- 20:00 Dötid
20:00-20:40 Modevisning nr 4
20:40-21:30 Avklädning, lokalisera alla grejer och städa undan shiten.
21:30-22:45 Avlämnad vid slussen av Arvid, sitta och flina över varsin burgare med Magda
22:45-23:00 Påväg till Cribba
23:00-00:45 film med Mr.A, Cribba o Niklas.

Tänkte att jag kunde passa på att sammanfatta resten av kvällen när jag ändå hade börjat så fint.
   Nu är det sömn som gäller och sen tillbaka till vardagen och Vi.  

//Helen

P.s Upplevde ett oväntat och också oväntat trevligt återseende i helgen. Tack för sällskapet=) D.s

Stressfaktor- Hög

Snart är det modevisning. På Tisdag lite närmare bestämt. Den kommer att äga rum på dieselverkstan och biljetter kostar 50:- intresserad någon?
   Förberedelserna är iaf i full gång och jag är stressad. Har massa saker att handla. Känns  yttepyttelite jobbigt att spendera halva lönen på hårfärg, strumpbyxor mm. men wtf!

Inköpslista:
Strumpbyxor 3 par (det kommer att vara fyra eller fem visningar och jag vägrar gå med en maska på strumpan)
Ny consealer(Snygg hy A och O, vill inte ha kolsvarta ringar under ögonen skulle se ut som ett kranium då)
Ny foundation(dito)
Puder(dito-igen)
Mascara(milslånga lösögonfransar är redan inköpta!)
Hårfärg 2 frp( Ska ha knallrött hår som matchar klänningen, snacka om att jobba med effekter)
Hårnålar (ska ha stoooor frisyr)
Löshår(som sagt- stooor frisyr)
Svart nagellack

Ni förstår kanske vilka summor detta kommer landa på. Jag kommer att få leva fattigt i London=(


Ikväll är det Harrys med malin o Anna som gäller, ska bli trevligt att komma dit. senast jag var där var nyårsafton.
   Ett ganska stort minus är att Calle (den jättestora o mysiga vakten) har dött. det kommer kännas tomt och konstigt utan honom....

//Helen

Fy Fabian!

  Vet inte om jag berättade om pojken som kom fram till mig på jobbet för några månader sedan och frågade om jag hade lust att ta en fika någon gång. Iaf hände det för ett tag sen men eftersom jag blev helpaff (Bara riktigt coola människor säger helpaff, så det så!) var svaret då
-ehrm hehehe, jaa....kanske det...nån gång...hehe
Hade alltså ingen som helst tanke på att nämna mr.A(?!) Till svar fick jag
 -jaaa...du kan ju säga till när du har lust
 Nu råkar det ju förhålla sig så att denne gosse är en av våra stammisar och därmed kommer in titt som tätt. Det är en lika stor pina varje gång. Sitter där bakom min kassa och vill bara förklara mig men kan inte tänka på hur östermalmstanten med hornbågsformade glasögon bakom i kön skulle reagera... Tycker inte om att han antagligen ser mig som en bitchig, hjärtlös och falsk typ! Har till och med funderat på att skriva ett litet brev på baksidan av ett gammalt kvitto...Kanske verkar lite galet.
Fy fabian vilken sits du satte mig i fabian!

// Helen



Burleskfest

Söta Malin fyllde 19 i fredags (grattis sweetheart!) och hade en trevlig födeslsedagsfest igår. Temat var burlesk(Det allra bästa med amlins fester, de har alltid teman) Jag struttade alltså omkring i ett nattlinne med en korsett över. Underbart att få klä sig i underkläder och ändå anses vara påklädd=)
   Det var en jätterolig kväll och det dansades mycket, väldigt mycket. 
 
  Som alla andra alkoholhaltiga och festliga kvällar hade även denna sina skandaler. Eller ja. En. En stor.
Jag tänker inte nämna några namn men flicka A satt i soffan med flicka B. Flickorna A och B började pussas med varandra inte direkt på ett vänskapligt sätt. Lite mer slicka-varandra-på-magen-pussas. Efter ett tag försvann dessa båda in på toaletten och stannade där i över timme...Suspekta ljud hördes genom dörren. Inga av  mina närmsta vänner ingick i denna trevliga lesbo-lek. 

  //Helen 


Helveteshelgen

Helvetiska händelser under denna helg:
Fredag morgon: försökte gå på bussen med ett kort som gick ut 28:e februari som jag ju trodde var i fredags, vilket var fel! i fredags inträffade en skottdag. 29:e februari. Jag fick en utskällning av den elaka busschauffören och fick gå av bussen. Var tvungen att skicka smsbiljett för dyyyra pengar.

Fredag eftermiddag: Mina föräldrar skulle låna mig pengar till boendet i London som skulle betalas i fredags. När det blev dags att göra överföringen kom de båda på att de bara kan göra överföringar mellan egna konton. Hög stressfaktor då alla som är inblandade i Londonplanerandet  har lite kort stubin för tillfället. 

Fredag kväll: Betalningsproblemet löstes. Nu var vi bara tvugna att kolla upp exakta datum för att kunna boka. Dessa datum finns på min mejl som jag helt plötsligt glömde lösenordet till. Bokningen fick läggas på is till Lördagen. 

Lördag morgon: Jag satte mig vid datorn för att till slut genomföra bokningen. Internet fungerade inte. Erinerade mig att päronen avbokat internet och det kommer tillbaka först om en månad. 

Lördag kväll: Bara det faktum att jag var tvungen att jobba en lördag var lite helvetesfaktor. Helvetesfaktorn förhöjdes dock enormt när jag råkade spruta ner en japansk turist med fanta. Om det blir några fläckar ska företaget betala kemtvätten. Företaget- eller kanske jag?


Älskar att gnäll-blogga. Det är ingen som avbryter ens gnäll. Man kan fortsätta i evighetersevighet om man skulle behöva det.

//Helen


RSS 2.0