Jag, ett neggo?

De senaste dagarna har jag hört från ett antal personer att jag är så negativ/ att jag har en negativ inställning till livet eller att jag borde vara lite glad. 
   Har ännu inte bestämt mig för om jag ska bli extremt stött och hävda att jag nästan  alltid är glad och att jag faktiskt ser väldigt positivt på min omvärld och att jag inte alls är förbittrad eller om jag ska vara ärlig och erkänna att jag är en total bitterfitta. Det måste nog bli det senare. En Positiv sak är i alla fall att jag inte är någon bitterfitta in denial, så jag kan börja jobba på en positivare attityd. .....men hallå...är jag verkligen ett sådant neggo?

Pok// Helen


Bröst

Hur kommer vi alltid in på det ämnet? Fråga inte mig men det är ju faktiskt väldigt intressant.
  Det är inte så att vi sitter som ett gäng hormonstinna pojkar och dreglar medan vi pratar om det. Vi mer disskuterar själva fenomenet.
  Såsom dagens disskussion(var det rätt? Lär mig aldrig hur det ordet stavas!) Carolina Gynnings bröst. Hon har ju som antagligen hela världen snart vet tagit ut hennes sillisar.  Men enligt Olivia har hon ändå jättestora bröst. Borde de inte bli konstiga och hängiga efter ett man tänjt ut huden i flera år och om hon nu hade stora bröst, varför operarde hon sig överhuvudtaget? Mycket intressant. Måste ta reda på hur hennes(Gynnings) bröst såg ut före och efter borttagandet av flera kilo plast.


  Kan det verkligen stämma? Är det verkligen hon? De är ju ändå stor.....De kanske inte har lagt sig till rätta ännu? Måste fundera vidare på detta. Mycket intressant.

//Helen

Okej nu tar vi det lugnt!

Hur dum är jag egentligen? Igår lovprisade jag hösten och idag är jag inte riktigt lika positivt inställd. På något sätt förväntade jag mig att hösten för en gångs skull skulle komma smygande lite försiktigt (sådär som den aldrig gör)  så att man har tid att vänja sig lite långsamt (sådär som man aldrig har). Men nu har det alltså hännt igen, hösten har bokstavligt talat tagit sthlm med storm! Ojoj. Vad ska man ta på sig för att inte frysa ihjäl idag? Ser vinterjacka och ballerinaskor dumt ut ihop kanske? Hmm.

Jag älskar att vara ledig idag har jag bara tittat på TV. (Narnia, Häxan och lejonet gick på TV1000) och kramats med Mr. A som av okänd annledning sjukanmälde sig idag. Snart ska jag ut i höststormen för att ta en fika med tjejerna och ajg behöver inte titta på klockan hela tiden för att inte komma försent till jobbet. Jag kan bara njuta av sällskapet och en kopp te/varm choklad!

Wie!


Puss// Helen

Pluslista- Hösten

Älskar man inte bara hösten? Det är kallt, mörkt och det regnar och blåser. Det är som upplagt för mys!
Oturligt nog vet jag att jag om sisådär en vecka kommer ha hunnit tröttna och istället känna nattsvart hat. 
Alltså måste jag nu gör en pluslista för hösten som jag kan blicka tillbaka på när det behövs. 

PLUS   
♥ Jag fyller ju år!
♥ Det är legitimt att sitta hemma en hel dag och dricka varm o'boy
♥ Det kommer att regna en massa så jag får använda mitt supercoola paraply!
♥ Man får köpa en helt ny garderob(i år kommer jag ju kanske tillochmed ha råd med det. Längtar efter att köpa ny mössa!)
♥ Den här hösten kommer jag kunna njuta av bra höstmusik i min Ipod Nano som ska införskaffas vid nästa lön!
♥ Man kan sparka i lövhögar
♥ Innan alla lövhögar bildas är alla träden röda och fina
♥ När man kommer in ifrån regnet så krullar bebishåret ihop sig på ett väldigt humoristiskt sätt. Kan knappt bärga mig för att få så Olivias=)


Kommer inte på så mycket mer nu men stay put. Inom kort kommer antagligen som sagt var minuslistan med hösten.

Puss//Helen

skynda, skynda, bråttom, bråttom

måste till jobbet om alldeles för kort tid. vet inte hur denna dag ska gå då jag är så sjukligt trött....men.
 Imorgon är jag ledig!

Okej. Bussen går snart och jag måste få mig min hälsosamma frukost bestående av: vitaminbrus och ett vitaminpiller.

 Ciao! //Helen

Hur svårt kan det vara?

Uppenbarligen hur svårt som helst. Jag kommer aldrig komma hemifrån och det är bara att inse. Antingen är det för dyrt eller så är det...för dyrt eller så ligger det en och en halv timme från mitt jobb och måste jag vara på jobbet halv nio är det nästintill störtomöjligt för mig. Sömn nån?

Får prata med min kära kusin om han kanske kan fixa nåt åt mig i fittja. Han känner tydligen nån som jobbar på något kontor där som skulle kunna vara till hjälp. Att jag inte tänkt på det förut!

// Helen

okej. Jag flyttar!

Jag är riktigt trött på att bo hemma. Någonstans på vägen slutade jag och mina föräldrar att dra jämnt. Nu kan varenda liten skitgrej bli ett bråk och det är tröttsamt. De uppskattar inte mig och jag uppskattar inte dem.         Simple as that.
  Nu ska jag alltså på allvar börja leta lägenhet. Det svåra kommer bli att hitta en utan insats då jag inte har några besparingar att tala om.  Men vi får se. Om sisådär ett halvår kanske jag har något litet eget i nån liten förort.

//Helen


Fy fabian för dig

Igår betedde du dig som en förstaklassens skit. Vilket gjorde mig väldigt konfunderad. När de andra satt och pratade igenom situationen kunde jag nästan inte säga något alls, jag satt bara och funderade på hur mycket det där påminde om Mr. A när han hade sina jävliga perioder och inte brydde sig. Det knäppatse är att jag på den tiden stationerade exemplet Arvid. "Men vafan Mr. A ibland önskar jag att du var mer som Arvid " och han kanske var mer som du är utan att jag visste det.

// Helen

När stannade jag?

Jenni har skaffat lägenhet och har nytt jobb, Maria tar körkort och har nytt jobb, Olivia pluggar körkort och har nytt jobb, Mr.A jobbar på men har åtminstone sökt en utbildning.

Jag har jobbat på samma jobb i mer än ett år nu, enda skillnaden är att jag nu jobbar heltid. Jag har ingen aning om vad jag ska plugga, jag kommer inte igång med körningen och jag har absolut inte råd att skaffa lägenhet. 
   Och det jag nu undrar är när jag slutade utvecklas. När hände det? När blev jag en grå klump som går på rutin? Den enda utvecklingen som sker i mitt liv just nu är att jag börjar få en visdomstand. Imponerande va? Nej!

Det fungerar inte att bara låta allting rulla på. Jag vet inte hur det var förr men om man i dagens läge säger att allt är som vanligt är man en LOOSER. Rutin är nästintill ett skällsord. Man måste precis ha börjat med något, man måste precis ha gjort något stort eller så måste man planera något stort. En stor resa, lägenhetsköp, pluggande. Ja, vad som helst nästan. Så länge allt inte är precis som det var förra gången man träffade någon.

Jag vet inte om jag från början stod bakom den här inställningen men jag vet i allafall att jag gör det nu. Jäg är uttråkad. Jag vill göra något nytt!

(Jag vill också ha något vettigt att skriva om i min blogg)
//Helen

Lagen om allts jävlighet

Här lämnar jag min tillräckligt äckliga brustablett att brusa klart i fem minuter. När jag kommer tillbaka har en elak liten insekt tagit tillfället i akt och dött i den!

Min ständiga följeslagare, mitt jobb

Nu ska jag snart åka till jobbet. Jag vill att du noterar att klockan nu är 06:55.
    Det kanske inte är så farligt att gå upp tidigt på morgonen om det inte vore så att jag just spenderat en hel natt tillsammans med mina kunder och min chef.
    Jag har alltså drömt om mitt jobb. Så fort jag somnade drömde jag att jag satt i kassan. När jag har vaknade under natten har jag seriöst trott att kunderna står i mitt rum och kräver assistans av något slag. Jag har också drömt att min käre chef (som jag inte alls är livrädd för!) har stått någonstans i rummet och sagt "Helen, du får ta den här kunden också, vi stänger efter det. OK?"
   Det finns så många saker att fråga sig när man har en kund mitt i ens rum, mitt i natten. Var fick han varorna ifrån, var ska jag lägga pengarna, var fan är växeln och hur reagerar egentligen chefen, vi kallar honom M på att Mr.A ligger i bara kalsonger och snarkar mellan mig och kunden?

//Helen

svårt att hinna med

tycker inte om att i genomsnitt jobba 8 timmar per dag. Det blir så svårt att hinna ha ett liv då. och om man verkligen förösker hinna med ett liv så blir det bara ännu svårare att hinna med att blogga. och framförallt blir det ännu svårare att hinna med att komma på något vettigt att skriva om.

Fan  också, måste göra i ordning mig till jobbet!

// Helen

Helen- den barmhärtiga samariten

Kontoutdrag
DatumTextInsättningUttagInfo
2007-08-17Rättelse100,00  
Detta är ett utdrag från min internetbank.

Igår försökte jag ta ut en hundring från bankomaten inne på Åhléns city. Bankomaten svarade då kallblodigt "uttag medges ej" .  Detta uppfattade jag som mycket underligt då jag för bara tre dagar sedan fick min lön.  Jag svor tyst för mig själv men gick värdigt därifrån då det var kö bakom mig och det skulle blivit pinsamt om jag flippat inne på Åhléns. 
   Nu när jag kollade upp min internetbank för att se om jag faktiskt lyckats spendera mer än fyratusen på tre dar finner jag uppgifterna som finns ovan. 
   Pappas förklaring var att bankomaten måste ha matat ut min hundring efter ett tag och att jag sedan blivit ersatt. Jag tycker personligen det låter knasigt. Men om det är så har jag iaf lämnat hundra kronor till någon lycklig själ utan att förlora ett enda öre. Tyvärr låg ju som sagt var bankomaten inne på Åhléns så det var nog ingen bättre behövande som fick den. Men kanske en snobbig tant har köpt sig ett läppstift eller så för den?


puss// Helen

I just don't know what to do with myself (bahdabahdahm!)

http://youtube.com/watch?v=zS5fkPFUskQ


Hade tråkigt och kom att tänka på den här låten. Bestämde mig för att leta reda på den på youtube och vad finner jag inte förutom själva låten?
Kate Moss, dansandes i underkläder!

Livslögn- avslöjad

Mysiga hemmakvällar är inte mysiga, de är skittråkiga och min har knappt ens börjat!

I snart två veckor har jag längtat och trånat efter en kväll utan något inplanerat att göra. I början av den här veckan utsåg jag denna kväll till min efterlängtade myskväll. Nu är den här och jag vill bara att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska gå och lägga mig eller att någon kär liten vän kanske skulle höra av sig...men icke!


Bah vad tråkigt! Jag dör!


The story of me & Mr. A


We are brand new but we're already set in our ways
I find it hard to believe
we fall to pieces way too easily






It's getting harder for us every time
I wonder why


Lite tidigare, lite tröttare

ZzZzZzZzZzZ......Sömn! Ge mig mer, jag kommer att dö om jag ska behöva gå upp såhär tidigt i hela mitt liv! Man kan faktiskt bli deprimerad för mindre...
   Dessutom har jag hundra myggbett eller kanske 37 eller vad det nu var som orsakade svåra insomningsproblem.
Jag kommer att slockna på nån tant i kassan!

// Helen

37 myggbett!

Jag har 37 myggbett! Hur fasiken går det till?!

Jag var på Jennis landställe i helgen, därav myggbetten. Helgen var mycket trevlig med solande, kortspel och en kräftskiva som nådde sin alkoholtopp redan klockan åtta. Det var otroligt, jag hade knappt ens kommit igång...Käre värld! Det enda som störde den trevliga helgen var ett fylle-psykbryt, performed by me och självklart alla dessa myggor. Faktumet att jag helt plötsligt låg i en säng som inte var tilldelad mig och inte ensam, var också ganska förvirrande. Jag gör inte så that's not my cup of tea!

//Helen


Intresserad någon?

Jag!


image10      image11     image12


Varför skulle ingen vilja lära sig dethär?  http://www.poledance.se/

Framtidsutsikter

Kassaapparater, frontning, plocka varor, fixa pantmaskinen, grininga kunder
Heltid- 40 timmar/veckan

Att vara eller icke vara?



Kanske är läge för lite älskar, älskar inte?
Finns tyvärr inga prästkargar att få tag på just nu....


image9

Skavsår

Nu ska jag klarlägga fakta för er mina vänner: Skavsår är inte uteslutande något man får på hälarna/tårna av för trånga skor, det är inte heller något som uteslutande kommer ifrån för tajta jeans eller för långdraget sex. 
 Dock har alla dessa skavsårstyper vissa gemensamma nämnare. De beror alltid på att något har varit alldeles för nära inpå något annat och orsakat friktion för länge.
  Jag vill också göra klart för er min älskade lilla läsarkrets att skavsår inte är ett uteslutande fysiskt fenomen. Det kan också hända att människor får skavsår på insidan och det är där, ärade vänner det gör som ondast. Det är då man känner att man inte orkar mer. Det är då man känner att man bara vill fly från något eller som fallet brukar vara- någon. Man vill helt enkelt ta av sig den jävla skon som skaver och lufta sitt stackars skavsår, låta det "andas" tills det läks av sig själv. Summan av kardemumman är i allafall att om skavsåret sitter på insiden så måste man bara få vara ifred. 

   Detta försökte jag förklara för mina föräldrar idag. Det gick....sådär.




vacation R.I.P

Jobbet börjar imorrn.  


//Helen





Äntligen hemma, det är visst nån som är tillbaka

Nepp. Jag syftar inte på programmet. Det är jag som äntligen är hemma! Wie!
   Jag måste dock säga att det finns både för-och nackdelar.

+ Jag får äntligen träffa alla jag saknat (igår träffade jag Mr.A, Arvid och Malin och ikväll blir det tjejerna.)
    Jag behöver inte längre känna skräck inför tanken på att äta.(magsjuk)  
    Jag behöver inte använda engelska, självproducerad tyska eller teckenspråk för att göra mig förstådd.
    Tangentborden här i Sverige gör det aningen lättare att göra sig förstådd fullt ut. (se föregående inlägg)     

- Magda befinner sig i Amsterdam och kommer inte hem fören på söndag.
  Nu när jag inte längre behöver känna skräck inför tanken på att äta kommer jag bli knubbig.
  Jobbet börjar på måndag
  Lite sämre väder här än i resternade europa...Men vad är väl ca25-30°C och sol jämfört med det här?

Utöver sagda magsjuka måste jag säga att jag älskar europa. Eller ja. Väl valda delar. Mina favoriter är i allfall: Serbien, Ungern och Tjeckien. Trevliga länder=) 
  En liten fråga bara. Hur komer det sig att dem blev så snygga av sig? Jag aldrig kännt mig så ful som den dagen jag spenderade i Serbien. Nästan alla var jättesnygga!

Om ni ursäktar. Nu ska jag gå och mysa lite med Mr.A...

//Helen
 
  
 

RSS 2.0