68 min

Men shit! Hur kunde jag glömma? Tjejmilen är äntligen sprungen ju! Det var en grym upplevelse faktiskt, jättejättejobbigt men jäkligt härligt. Jag och systeryster sprang i samma takt, eller ja, hon var väl en halvmeter framför hela tiden, men hon är ju så hurtig!
  Iaf så lyckades vi med konststycket att faktiskt jogga hela milen, jag trodde jag skulle börja promenera efter högst halva vägen, men icke! Det hela tog iaf 68 minuter. Kanske inte världens bästa tid, men jag är nöjd, är framförallt förvånad över att jag orkade jogga hela tiden. Väldigt intressanta och lärorika 68 minuter I tell you.

//Helen





På besök hos päronen

Är hemma hos mamma och pappa.
 Just nu sitter jag och mamma och väntar på att resterande delar av famliljen ska komma intrillandes. Pappa och svågern är och köper bil till mig och systern som vi ska övningsköra med och imorgon ska jag till optikern och fixa starkare glajjor. Läskigt att det närmar sig så märkbart.

Min dator är som ni kanske förstått fortfarande helt ur funktion. Den käre svågern har fixat och trixat med den men det finns tydligen ingen annan räddning än att köpa ny hårddisk. Vilket i mitt rådande ekonomiska läge sitter jäkligt långt inne. Menmen.

Den här helgen har varit helt underbar btw. Fick äntligen, äntligen träffa M igen. Jag har saknat honom grymt mycket! 
 
 Nu i veckan har jag planerat att träffa (nästan) alla mina vänner. Så många som får plats under en veckas sju dagar. Ser verkligen fram emot det!

//Helen

Dator = kaputt

Sedan jag kom hem från Turkiet har min dator varit helpaj. Den är stendöd helt enkelt. Jag tappade den i golvet . Jag vet, jag är sämst. Nu är jag hemma hos mamma och pappa och ska käka frukost nu.

Ses på obestämd framtid!

//Helen

Hallonkrämspaus på balkongen

Snart är det dags för Alanya, Turkiet. Åker gristidigt på Onsdag morgon. Längtar verkligen. Idag har jag varit i stan med Jenni och shoppat saker som behövs, bara nödvändiga saker såklart. Hehe...

Detta var den metala "att köpa-listan" :     
- Deodorant
- Rakhyvlar
- Solskyddsfaktor
- Ett nagellack

Detta blev köpt:
- Deodorant
- Glitterpuder
- Två nagellack
- Hårspray
- Ett par skor (För 99kr, så de gills nästan inte!)
- Ett läppsift

Eh, ja....vad ska man säga?
Hm, imorgon kör vi runda två. Då ska vi växla pengar och jag ska inte glömma de där jäkla rakhyvlarna. Okej att det inte blir något sex on the beach i år men jag tänker inte var helt luden överallt för det!
  Nu- börja packa!

//Helen


Jag är Schweiz

Det känns lite läskigt när två av ens vänner funderar på att dejta. Det blir lätt så att man kan hamna i mitten av något man egentligen inte är inblandad i. Nu har jag gett dem en knuff i rätt riktning(Bara talat gott om dem osv., försökt framhäva deras bra sidor mm.), kan de inte fixa biffen själva är det deras problem. Hoppas bara att de är snälla mot varandra, har roligt tillsammans och framför allt inte sårar varandra. Och btw tar jag tilbaka det där om att jag blir arg på den som sårar den andra. Jag håller mig utanför, jag är neutral, jag är Schweiz.

//Helen

P.s
Riktigt roligt att få träffa Marias boyfriend lite mer på riktigt igår. Han verkar verkligen jättebra och de är så söta tillsammans!
D.s

P.p.s
Den där M alltså, han är bra grejer!
D.s

RSS 2.0