Inte riktigt att leka med

Känslor. Inte helt ok. Var kom de ifrån? Blev tagen lite på sängen, bokstavligt och bildligt.

Menmen. Han bor i Linköping, jag bor här. Inte mycket att göra åt. Ses nog igen. Sågs både i torsdags och igår. All good. Fick ingen sömn inatt. Det passade mig utmärkt, det var skönt.
  Men vad gör man om den potentielle prince charming inte har så charmerande klädstil? Inte för att vara ytlig alltså. Men ändå.
 Längtar tillbaka till igår kväll vid den här tiden. Världens varmaste, sköna läppar. Världens längsta kyssar, sängen som hela tiden flyttade på sig, från början stod den i ett hörn, efteråt stod den i mitten av rummet.
 Träningsvärk. Övertrött.

Nattinatti

//Helen

Kalaskajutan

Hm. Ja. Jag har ju inte varit så på det här med att blogga på senaste tiden. Menmen here we go.

Hela veckan har varit jobb, jobb, jobb. Skitspännande va?
Igår var det iaf dags för helg, två dagars ledighet, ett inte alltför vanligt förekommande fenomen när man sålt sin själ till en matbutik. 
  Kvällen började på Nalen där jag mötte upp Jenni, hennes bror och hans vänner. Ett trevligt men kort besök. Sedan bar det av till Slussen där vi mötte upp Malin och sedan vidare till södermälarstrand för att göra ett besök på kalaskajutan.
  En av Jennis brors kompisars bror hade hyrt en båt och hade brakkalas. Skithärligt. Mycket dricka och dans och riktigt, riktigt trevligt sällskap. Utan några större skandaler. Fantastiskt.
  I kväll var jag hemma hos systeryster, vi åt middag, umgicks och tittade på Kung Fu Panda, en förstklassig rulle, helt klart! En härligt mysig kvälll.

På Torsdag kommer M, mannen från förra helgen som pluggar i Linköping hit. Ser fram emot det fastän jag inte riktigt vågar. Varför kan jag inte bara låta bli och tänka på det/honom fram till dess?

//Helen

And I met this boy

Vad sitter jag oh gör just nu? Jag skriver hemtenta. Den ska vara inne klockan fem imorgon och jag har nu några rader och en fråga kvar. Jag har haft gått om tid och jag har pluggat. Men uppenbarligen har jag svårt att prestera något konkret om jag inte har tidspress på mig. Jaja, den här gången är jag iaf inte stressad. Jag vet att jag kan klara av det här så det är bara att köra på.

Förresten hörrni, en ny man- igen, i helgen- såklart. Men den här verkar annorlunda. Kanske inte ska prata om det, kanske bara förstör, kannske inte är så mycket att förstöra iofs. Men ändå.

Åter till plugget!"

//Helen

Inget upphetsande

Ni får ursäkta att jag är världens sämsta på att uppdatera men om sanningen ska fram gör jag inget revolutionerande eller spännande och dessutom är jag fullt upptagen av hemtenta. 
  Det enda spännande jag gjort denna vecka är att jag och Malin tog en öl på Medusa igår och det var mer trevligt och roligt än spännande. Ja just det. Jag var på bio med Ö i tisdags. Filmen (The Wrestler) var bra men resten var bara konstigt. Utöver filmen umgicks vi kanske en halvtimme allt som allt. Menmen.

Imorgon har iaf Malin lovat mig att vi ska rocka. Yey!

//Helen

Lazy bitch

Okej. Här kommer helgen i all korthet. Måste sova snart. Kom precis hem från jobbet och ska upp och dit igen om bara några timmar.

Fredag: Som sagt, vinmys med Malin, väldigt roligt, väldigt mycket vin. CJ hörde av sig, vi pratade om att ses någon gång
Lördag: Fira Malins födelsedag på Anchor. Trevligt, trevligt.
Lördag natt/ söndag morgon: Efterfest hos Malin. Också trevligt. Intressanta saker hände med en 28-årig man som intressant nog också heter CJ, denna kan vi kalla för the beast dock, inget snuskigt men ni som sett SATC förstår nog...tänk Charlotte.
Söndag: Storfrukost med Malin och ovan nämnda man. Hem och plugga, sova.
Måndag(idag): Pluggat och jobbat.

Sådär ja. Spännande, visst?

Imorgon är det som sagt var jobbet som gäller och sedan ska jag på bio med Ö.

//Helen


Vinmys med födelsedagsbarnet

Malin gick just. Vi har ätit middag och druckit vin. Skitmysigt. Så jävla trött nu. Kanske lite för mycket vin?
Nejje.
 Imorgon är det utgång med ovansagda och vänner för att fira hennes födelsedag. Yey!

//Helen

Smart man...eller kvinna...hm


Much of our noble talk of 'truth for its own sake' is often a tacit way of saying that we want the truth about others, at whatever cost it may be to them.
                                                
                                                         -Gouldner

RSS 2.0