Oh, the drama

Igår var jag som sagt på drinkkväll hos en av Mr.As vänner. Allt började mycket bra. Låt oss säga att stämmningen var minst sagt gemytlig.
   Det var dock en störande faktor under hela kvällen. Låt oss kalla honom Känslis. 
  Känslis har en väldigt enkel personlighet att förstå sig på och det tar vem som helst bråkdelen av några sekunder för att lista ut hur han är som person och ungefär vad han kan ha varit med om i sitt liv.
   Allt detta pga. att han alltid försöker framhäva sig själv något alldeles förskräckligt( I grund och botten dåligt självförtroende?) och att han inte tål kritik utan blir synbart stressad och förbannad om någon säger emot(Han kanske har fått för mycket av det som liten?). Man såg i allafall att han var en totalt trasig person som verkligen inte kunde hantera sina minst sagt svallande känslor. 
   Under hela kvällen satt iaf. Känslis och bjäbbade om saker han inte hade en aning om och drog upp en del riktigt känsliga ämnen som kan te sig minst sagt provocerande om man talar om dem så vårdslöst som han gjorde inför någon som faktiskt har personlig erfarenhet av många av de ämnen som togs upp.
   Till slut brast det för Malin och han fick sig en rejäl salva. Hon sade helt enkelt sanningen och det var inte vackert. Känslis började då frusta och pusta och vi trodde alla att han tänkte försöka blåsa bort henne ur sin åsyn precis som vargen, ni vet. Detta hände dock inte och istället utbrast han med sprucken röst något i stil med att hon var ful och äcklig, varefter han reste sig upp gråtandes som ett stort argt barn samtidigt som han skrek ohörbara haranger om både det ena och det andra.
  Fint slut på en fin kväll. Den som ger sig in i leken får leken tåla, Känslis.



//Helen

Kommentarer
Postat av: malin

HA ha ja det var värkligen en konstig kväll/natt... man får någ ta det med humor så här i efterhand ganska komiskt var det ju... men atans vad arg jag blev=)

2008-06-22 @ 15:10:07
Postat av: Anonym

Haha keep up the good work, jag ska aldrig lämna din blogg oläst lika länge någon gång igen

2008-06-25 @ 22:38:07
URL: http://iaintfrontin.blogg.se/
Postat av: Sogblog

Very interesting site --- quite informative

2010-12-07 @ 12:38:59
URL: http://www.sogblog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0