Kattvakt

Blir lite opepp på att blogga så här på sommaren, det blir liksom lite svårt att komma ihåg de flesta typer av inomhusaktiviteter. Just nu pendlar jag typ mellan årsta, liseberg och högdalen. Inga långa avstånd men ändå lite nomadliv. Passar katt och vattnar blommor. Studerande, nyflyttade lillasysters lott i livet=P
Var ute på Jennis land mellan måndag och tisdag. Hade det finfint. Jättebra väder så vi solade väldigt mycket och badade hela två gånger!, åt nyfiskad flundra till lunch, spelade kubb och crocket och hade det allmänt bra. Åt en massa godis. Mysigt med slumberparty i friggisen också, jag och Jenni låg och pratade i flera timmar. Nu har sommarschemat börjat på jobbet så det känns skönt att ha passat på att göra åtminstone en typiskt mysig sommargrej!
//Helen

Kommentarer
Postat av: mari

Du är duktig du!

2011-07-02 @ 13:36:13
Postat av: Grannen

Låt oss anta, rent hypotetiskt, att du hade en secret admirer...eller åtminstone någon som blivit lite smått nyfiken...och som kanske bodde ganska nära, typ ett par våningar under eller så... Hur skulle du ställa dig till det?



Låt oss även anta att personen i fråga är snäll och alldeles ofarlig och inte alls nån stalker, utan faktiskt bara hamnade här av en ren slump =)

2011-08-14 @ 01:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0